Hjem » Genbrugspladser » Otterup

Otterup genbrugsplads og genbrugsstation

Alle informationer samlet omkring Otterup genbrugsplads og genbrugsstation.

Oplysninger om Otterup genbrugsplads / genbrugsstation

Otterup genbrugsplads åbningstider

Mandag til fredag kl. 10.00–17.00
Lørdag kl. 10.00-16.00.

Lukkedage

Helligdage

 • 1. januar Lukket
 • Skærtorsdag 10.00-16.00
 • Langfredag Lukket
 • Påskedag Lukket
 • 2. Påskedag 10.00-16.00
 • 1. maj Lukket
 • St. Bededag 10.00-16.00
 • Kr. Himmelfartsdag 10.00-16.00
 • Pinsedag 10.00-16.00
 • 2. Pinsedag 10.00-16.00
 • Grundlovsdag Lukket
 • 24.-26. december Lukket
 • 31. december Lukket
Otterup genbrugsplads adresse
Ørkebyvej 15, 5450 Otterup
Kontakt information
Telefon nummer:

Telefon nummer: 64 82 86 96

Genbrugsplads og genbrugsstation i Otterup med åbningstider og adresse

Åbningstider, adresse og information om Otterup genbrugsplads og genbrugsstation

Her finder du åbningstider, adresse og oplysninger omkring Otterup genbrugsstation og genbrugsplads.

Find vej til Otterup genbrugsstation på Google Maps

Planlæg din tur

For at gøre din tur på genbrugsstationen nemmere, kan du planlægge dit besøg hjemmefra.

Det gør det lettere at aflevere affaldet i de rigtige containere på genbrugsstationen, når affaldet er sorteret i forvejen.

Guide til sortering

Det skal være nemt for dig at sortere og bortskaffe affald, så det kan genanvendes til nye produkter i stedet for at gå til forbrænding.

Du skal sortere din husstands dagrenovation i mindst 8 forskellige affaldstyper.

Otterup genbrugsplads: Genbrug er vigtigt for miljøet!

Blog Introduktion: Vi ved alle, at vi bør genbruge, men nogle gange kan det være svært at huske at gøre det. Otterup Genbrugsplads og Genbrugsstation er en genbrugsplads i Otterup by, som gør det nemt og bekvemt at genbruge alt dit affald. Genbrugspladsen er åben mandag til fredag fra 10.00 til 17.00 og lørdag fra 10.00 til 16.00. Husk at medbringe dit affald i klare sække, så personalet på genbrugspladsen kan se, hvad der skal i den rigtige container.

Hvorfor skal vi genbruge i Otterup?

En af de vigtigste ting, vi kan gøre for miljøet, er at genbruge. Når vi genbruger, reducerer vi mængden af affald, der ryger på lossepladser, og vi reducerer også behovet for at udvinde nye materialer til produkter. Det er godt for miljøet, og det sparer også på ressourcerne. Genbrug er vigtigt for miljøet, fordi det er med til at reducere forurening og affald på lossepladser. Det bevarer også ressourcer som f.eks. træer, vand og mineraler. Desuden skaber genanvendelse arbejdspladser i genanvendelsesindustrien og er med til at sætte gang i økonomien.

Hvordan kan vi genbruge på genbrugspladsen?

Der er mange måder at genanvende på. En måde er at aflevere dit affald på en genbrugsstation som Otterup Genbrugsplads og Genbrugsstation. En anden måde er at bruge genbrugsmaterialer til at fremstille nye produkter. F.eks. kan genbrugspapir bruges til at fremstille nye papirprodukter, eller genbrugsplast kan bruges til at fremstille nye plastprodukter. Du kan også donere genstande som tøj, møbler og legetøj til velgørenhedsbutikker eller virksomheder, der har specialiseret sig i genbrug af disse genstande. Endelig kan du kompostere madaffald derhjemme, som derefter kan bruges som gødning til planter eller haver

Hvad kan vi genbruge?

Næsten alt kan genbruges! Nogle almindelige genbrugsvarer er papir, pap, glas, plastik, metal og madrester. Der er dog også mange andre ting, der kan genbruges. Du kan f.eks. genbruge elektronik som computere og mobiltelefoner, eller du kan genbruge tekstiler som tøj og linned. Du kan endda genbruge byggematerialer som f.eks. mursten og beton!

Otterup Genbrugsplads og Genbrugsstation gør det nemt og bekvemt at genbruge alt dit affald.

Husk at medbringe dit affald i klare sække, så personalet på genbrugspladsen kan se, hvad der skal i den rigtige container. Genbrug er vigtigt for miljøet, fordi det er med til at reducere forurening og affald på lossepladserne og samtidig bevare ressourcer som træer, vand, mineraler og meget mere! Næsten alt kan genbruges – så næste gang du har noget affald, så tænk over, hvordan du kan genbruge det i stedet for at smide det ud!

Du skal sortere din husstands dagrenovation i mindst otte forskellige affaldstyper:

 1. Madaffald
 2. Papir
 3. Pap
 4. Glas
 5. Plast
 6. Metal
 7. Restaffald
 8. Farligt affald

Brug Klare Sække på Genbrugspladsen i Otterup

Husk at Aflever dit affald i klare sække på din genbrugsplads! På alle genbrugspladser skal du aflevere affald i klare sække, for at personalet på genbrugsstationen​ kan se at affaldet kommer i den rigtige container. Det er derfor af stor vigtighed, at du husker dette.

Ovenfor finder du Otterupåbningstider og kontaktinformation

Vi håber, at du har fundet informationerne brugbare og ønsker dig en go' dag.